09 01 2020 / 13:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right

Телевизија Среће је градски сервис посебно прилагођен потребама наших суграђана. Наша новинарска канцеларија је отворена за све грађане Сомбора и Апатина, а посебно за мештане села и приградских насеља. Поделите са нама лепе информације, као и проблеме са којима се свакодневно сусрећете. Заједно ћемо покушати да решимо евентуалне пропусте градских служби и других који одговарају за квалитетно функционисање друштва. Наш грађански сервис се труди да све информације дођу на право место.

Искористите наше присуство на интернету и шаљите нам своје коментаре на адресу Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Можете да похвалите или критикујете рад градских сервисних служби, можете да предложите неку иновацију, побољшање. Шаљите нам и занимљиве фотографије ваше околине. Јавите нам се ако ваша месна заједница организује неки интерсантан догађај, празник, обичај...Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .