09 01 2020 / 13:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right

Драги наши, на овим странама увек ћете моћи да пронађете прегршт добрих фотографија. Показаћемо Вам како изгледа свакодневни рад у нашој телевизији, објављиваћемо Ваше омиљене фотографије Сомбора и околине, објављиваћемо и фотографије са јаком социјалном поруком (покажите сликом шта мислите)... Јавите нам се са летовања или зимовања да видимо ваше најбоље фотографије.

Удружењима грађана (и политичким партијама) нудимо могућност да поставе своје галерије фотографија на наш сајт. Покажите нашем широком аудиторијуму најлепше и најважније фотографије Ваших друштвених активности.

Приватним предузетницима нудимо могућност да фотографијама илуструју своју пословну понуду. Али, фотографије морају имати уметничку вредност! Ваш производ или услуга, али у уметничком руху!

Зато смо се и повезали са Фото-кино-видео клубом "Рада Крстић" из Сомбора. Подмлађени и освежени клуб стоји на располагању свим љубитељима фотографије да усаврше своје вештине. РТВ "Среће" ће вас пратити од ваших првих корака, па све до  ваше прве изложбе или мајсторског звања.

Сваког месеца у години отварамо по једну занимљиву тему која ће бити мотив наших и ваших фотографија. Наравно, најбоље фотографије и највреднији љубитељи фотографије ће бити лепо награђени!

Своје фотографије са коментарима можете нам слати на адресу: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

A за пословну сарадњу у вој области, обратите се нашој Маркетинг служби Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videliСЛИКA РТВ СРЕЋЕ PDF Štampa El. pošta
Napisao RTV "SREĆE" Sombor   
petak, 01 novembar 2013 15:06

 

 

 

 

 


 
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .