09 01 2020 / 13:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right

* Našu redakciju čini mlada, ali iskusna novinarska ekipa *

# Ime Pozicija Elektronska pošta
1 Marija Drobilović Bećarević Direktor Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
2 Jelena Blagojević Marketing Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
3 Marko Lončar glavni i odgovorni urednik Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
4 Tanja Bačić Novinar Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
5 Aleksandra Pataji Novinar Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
6 Stevan Žižić Novinar Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
7 Zoran Popović Montažer Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
8 Ivan Lulić Snimatelj i montažer Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
9 Dejan Mirić Snimatelj i montažer Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.


Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .