09 01 2020 / 13:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right

СВАКИ ДАН у 18:30ч

El. pošta

 

ZAJEDNIČKI PROJEKAT DVE MEDIJSKE KUĆE

Dve medijske kuće, Radio-televizija „Sreće“ i  internet korporacija “WNTC”, pokrenule su zajednički projekat na obostranu korist i zadovoljstvo svih gledalaca i internet korisnika. Udruženim resursima pokrenuli smo prvu internet televiziju u Bačkoj! Na ovoj adresi emituje se televizijski program Radio-televizije „Sreće“, a predviđeni su i razni drugi medijski sadržaji (radio program, multimedijalno izdavaštvo, informacijski portal za Zapadno-bački okrug, internet servis za Dijasporu, forum...).

Naš interes je da u Somboru stvaramo kvaliteniju medijsku sliku i da probijamo tehnološke granice. Emitovanjem televizijskog programa preko Interneta Televizija „Sreće“ je postala dostupna svim korisnicima svetske mreže. “WNTC” internet korporacija će dodatno obogatiti ove sadržaje svojim iskustvom u oblasti marketinga i internet preduzetništva.Početkom  ovog meseca našoj Televiziji „Sreće“  se posrećilo da započne novu etapu  usavršavanja programa i poslovanja - postali smo multimedijalni, i tu nema kraja iznenađenjima! Sada gledaoci mogu aktivno da učestvuju u našem programu putem Fejsbuka, Skajpa, Ju-tjuba, foruma, elektronskom poštom, putem video konferencija, a rezultat se vidi u kvalitetnom informativnom programu.

Naši poslovni partneri našli su novu sigurnost u Televiziji „Sreće“, jer smo im otvorili nova tržišta i nove poslovne mogućnosti. Naša vrata su otvorena i malim i velikim preduzetnicima, a naša informativna delatnost prerasta u pravi gradski servis kakav zaslužuju svi Somborci. “WNTC” korporacija sa svojim tehničkim rešenjima i izuzetnom ponudom u oblasti internet preduzetništva, stoji na raspolaganju svim poslovnim prijateljima RTV „Sreće“.Do kraja meseca februara očekujemo završetak krupnih radova na započetom informacionom sistemu Televizije „Sreće“, tako da će naši gledaoci u Somboru i širom dijaspore na adresi www.rtvsrece.com moći da pogledaju svakodnevne vesti, male i poslovne oglase, naše reportaže sa terena, muzičke spotove, ili da naruče video-razglednice Sombora i Bačke.

Željko Tomić,marketing menadžer “WNTC” korporacije

 


Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .