09 01 2020 / 14:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
31 12 Povelja Grada Sombora PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 31 decembar 2019 18:24

Javni poziv za dodelu

Povelje grada Sombora

 

 

 

Komisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade grada Sombora raspisala je Javni poziv za dodelu  Povelje grada Sombora .

Ovo posebno priznanje dodeljuje se pojedincu na Dan grada, 17. februara, kao posebno priznanje za dostignuća u 2019. godini, i to u oblastima: nauke, kulture i umetnosti, odnosno svih vidova stvaralaštva, publicistike i novinarstva; planiranja i uređenja prostora i naselja, arhitekture i graditeljstva; unapređenja i zaštite životne sredine; prosvete i razvoja školstva; sporta i postignutih sportskih rezultata; zdravstva i zdravstvene zaštite; socijalnog i humanitarnog rada i privrednog razvoja i drugih nenavedenih oblasti od značaja za grad Sombor.

Predloge za dodelu Povelje grada Sombora uz obavezno obrazloženje mogu podneti fizička i pravna lica prijavom na Javni poziv. Rok za podnošenje je do 17. januara, lično u Uslužnom centru Gradske uprave grada Sombora, ili putem pošte na adresu: Trg Cara Uroša 1. Odeljenje za društvene delatnosti, Komisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade, u zatvorenoj koverti, sa naznakom „Predlog za Povelju grada Sombora – ne otvarati“.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Novogodišnji program

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Božićne i Novogodišnje čestitke

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .