09 01 2020 / 13:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
08 01 Gradska uprava PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 08 januar 2020 15:55

Obaveštenje ugostiteljima...

 

 

Gradska uprava Grada Sombora poziva sve ugostitelje koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanim objektima da ispune svoju zakonsku obavezu i podnesu prijavu Jedini lokalne samouprave.

Zakonom o ugostiteljstvu propisana je obaveza ugostitelja koji pruža usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti, na propisan način podnese prijavu jedinici lokalne samouprave na čijoj teritoriji se objekat nalazi. Prema Pravilniku o sadržini i načinu podnošenja prijave za ovaj tip objekata, koji je stupio na snagu 21. decembra 2019. godine, Prijava se podnosi posebno za svaki ugostiteljski objekat za smeštaj, u pisanoj formi, na drugom trajnom nosaču zapisa ili elektronskim putem, sa potvrdom prijema.

Rok za dostavljanje popunjenih prijava je 3. februar 2020. godine

Uredno i tačno popunjene prijave ugostitelj može dostaviti lično na šaltere br. 10, 11 i 12 Uslužnog centra Gradske uprave grada Sombora ili putem mail-a na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Ugostitelj koji usluge pruža u nekategorisanom ugostiteljskom objektu i koji nije prijavljen, odnosno evidentiran kod Gradske uprave grada Sombora  na propisan način, neće moći da ostvari pravo na učešće u realizaciji šeme dodele vaučera korisnicima za 2020. godinu. Obrazac prijave je dostupan na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Novogodišnji program

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Božićne i Novogodišnje čestitke

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .