09 01 2020 / 13:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
08 01 MZ Telečka PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 08 januar 2020 15:56

Postavljen semafor

u mesnoj zajedici Telečka

 

 

 

Svečano je pušten u rad novopostavljeni semafor u mesnoj zajedici Telečka. Ovom posebnom činu za stanovnike Telečke prisustvovao je Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice Grada Sombora u pratnji Miroslava Kovačića, člana gradskog veća zaduženog za komunalnu oblast, direktora Javno komunalnog preduzeća „Prostor“ Gorana Nonkovića“ i članova Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora.

Prema Ratkovićevim rečima cilj postavljanja ovog semafora je da se pešački prelaz u potpunosti funkcionalno opremi svetlosnom signalizacijom, pešačkim tasterima i time omogući bezbedan prelaz pešaka preko ulice. Pored postavljanja semafora urađeno je i obeležavanje pešačkog prelaza i zaustavne linije.

Semafor u naseljenom mestu Telečka postavljen je prema projektu Saobraćaja i saobraćajne signalizacije na pešačkom prelazu na državnom putu II a reda, broj 106, u ulici Kiš Ferenca kod Osnovne škole. Izvođač radova je “Signal” d.o.o. iz Sombora, dok je investitor radova čija  ukupna vrednost iznosi 2.418.250,00 dinara Grad Sombor.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Novogodišnji program

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Božićne i Novogodišnje čestitke

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .