09 01 2020 / 14:11

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 24 decembar 2019 16:05

Zoran Bojić novi predsednik

Sportskog savez Grada Sombor

 

video prilog

 

 

Na Vanrednoj  izbornoj skupštini Sportskog saveza Grada Sombora, održanoj u ponedeljak 23. decembra, jednoglasno za novog predsednika Saveza izabran je Zoran Bojić.

Na početku sednice dosadašnji predsednik Saveza Milan Stakić, obrazložio je svoju ostavku i zahvalio se svim saradnicima koji su mu omogućili da više od godinu dana uspešno vodi Savez. Na ovaj čin se odlučio zbog dobijanja funkcije direktora Centra za stručno usavršavanje i osposobljavanje zaposlenih u obrazovanju. Sukob interesa ne postoji, ali je fizički nemoguće obavljati kvalitetno obe funkcije, rekao je Stakić. Poželeo je uspešan rad novom predsedniku i rekao da će uvek biti na raspolaganju da mu pomogne. Obrazloženje je prihvaćeno od strane svih prisutnih.

Vladimir Karanović, član upravnog odbora, je izvestio sve prisutne da je za novog predsednika stigao samo jedan predlog i to od 39 klubova  članova Saveza. Predstavljen je Zoran Bojić  i pristupilo se glasanju. Jednoglasno je predlog prihvaćen.

Novi predsednik Zoran Bojić je bivši rukometaš, koji je poslednjih godina radio i kao trener i kao funkcioner u sportskim klubovima pa i Sportskom savezu, kao član Upravnog odbora.  Prilikom prvog obraćanja članovima Saveza između ostalog je rekao da će otvoriti kancelariju svakog ponedeljka od tri do pet, da svi zvanični predstavnici klubova mogu da iskažu svoje nezadovoljstvo ili zadovoljstvo i da će svim klubovima, koji se takmiče, vratiti status redovnog člana Saveza.

Posle glasanja novi predsednik je vodio Skupštinu i na njegov predlog koji je prihvaćen izabrani su članovi Upravnog i Nadzornog odbora. Upravni odbor  Branislav Jokić (košarka), Vladimir Karanović (odbojka), Dejan Kunić (borilački sportovi), Sandra Kamber (plivanje i vaterpolo), Siniša Lazić (fudbal), Radenko Vasović (streljaštvo) i Siniša Vujaković (boks). Nadzorni odbor čine  Darko Kosanović (SC “Soko”), Milan Marić (rvanje) i Slavko Zobenica (fudbal).

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Novogodišnji program

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Božićne i Novogodišnje čestitke

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .