09 01 2020 / 13:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 08 januar 2020 15:34

Zimski  prelazni rok od

14.januara do 7.februara

 

 

 

Gradski fudbalski savez Sombor izdao je saopštenje u kojem obaveštava sve klubove da od 13. januara treba da overe članarine za sve registrovane igrače.

Prilikom postupka registracije igrača primenjivaće se novi obrasci, a to znači da će se za sprovođenje postupka registrovanja i brisanja igrača iz evidencije prihvaćati samo i isključivo novi obrasci, odnosno dokumentacija iz informacionog sistema „Comet“ Fudbalskog saveza Srbije.

Klubovi su dužni da urednu, ispravnu i kompletnu dokumentaciju potrebnu za registrovanje igrača dostave u kancelaruju Gradskog fudbalskog saveza Sombor najkasnije 8 dana pre objave registracije u sistemu „Comet“, zbog obaveznog postupanja po novom uputstvu o realizaciji naplate iznosa utvrđenih taksi koje je doneo nadležni organ Fudbalski savez Srbije, što znači da su klubovi u obavezi da uz dokumentaciju za registraciju igrača dostave i dokaz o uplati za istu.

Zimski registracioni period  tj. prelazni rok u 2020. godini za igrače svih klubova i stepena takmičenja počinje u utorak 14. januara i traje zaključno sa petkom 7. februarom.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Novogodišnji program

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Božićne i Novogodišnje čestitke

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .