09 01 2020 / 14:10

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 24 decembar 2019 16:12

Centar "Zdravka" u 2019.

 

 

 

U 2019. godini Centar Zdravka je radio 44 nedelje, a usluge Centra je koristilo više od 1500 korisnika iz svih sredina Zapadnobačkog upravnog okruga. Najbolje je bio posećen „Sastanak sredom“, gde su se više od 900 učesnika, članova Društva, tokom godine samoinicijativno okupljali, družili se, razgovarali, razmenjivali iskustva, recepte, dogovarali i organizovali aktivnosti.

Društvo za borbu protiv raka u Somboru je zajedno sa apatinskom sekcijom udruženja tokom godine organizovalo je 6 predavanja sa temama vezanim za psihološku podršku. Obeleženo je 19 datuma iz kalendara SZO raznim manifestacijama nekada kao organizatori, nekad kao partneri. Organizovano je 7 večeri sa književnom i duhovnom tematikom.

Društvo za borbu protiv raka Sombor bilo je i domaćin "Prvog letnjeg kampa za lečene od raka" u Bačkom Monoštoru u kome je bilo 72 učesnika iz Cele Srbije, koji su edukovani o važnosti fizičke rekreacije. Takođe, Svečanom akademijom, u Narodnom pozorištu u Somboru, Društvo je obeležilo 50 godina postojanja.

Iz Društva za borbu protiv raka Sombor ističu da su edukacije o kvalitetu života sa bolesti stalne u njihovom udruženju, a najznačajnija tribina je održana početkom decembra o dostupnosti inovativnih lekova u lečenju raka dojke na kojoj je bilo oko 100 članica udruženja.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Novogodišnji program

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Božićne i Novogodišnje čestitke

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .